Mihaela Radulescu tuna si fulgera: Mesajul la care nimeni nu se astepta

Mihaela Radulescu, mai nervoasa ca niciodata.

Mihaela Radulescu a fost victima unei escrocherii. Vedeta a postat recent pe contul personal de Facebook un mesaj, in care marturiseste ca a oferit bani unui barbat obsedat sexual, considerand ca daca il ajuta, va trece peste probleme.

Mihaela Radulescu, decizia INCREDIBILA care ii va schimba complet viata!

Mihaela a tinut mortis sa isi avertizeze fanii sa stea departe de astfel de persoane si sa nu ofere niciodata bani celor care ii cer “in numele Mihaelei Radulescu”:

Individul care si-a permis sa faca afirmatii bolnave despre mine, care a facut avansuri sexuale unora dintre voi, care v-a cerut bani imprumut si care mi-a cerut si mie si i-am si dat, crezand ca o idioata ca are o problema reala, se numeste Daniel V Constantin. Incepand din acest moment, nu se mai afla in lista mea de prieteni. Daca cineva va mai pune in astfel de situatii, daca cineva de aici va mai cere bani sau alte servicii, va rog sa ma tineti la curent, nu vreau ca aceste ciudatenii sa se petreaca pe paginile mele, in numele meu si cu"girul" meu.

Retail jobs

Sper ca cele care i-au dat bani sa si-i poata recupera, eu nu mai vreau sa mai am de-a face cu un astfel de personaj si voi considera acei bani singura pierdere din povestea asta. Iar daca vreun alt barbat de aici indrazneste sa mai bata campii despre vreo asa-zisa relatie cu mine, va rog sa-l dati pe mana mea urgent si public. Astfel de indivizi trebuie sa traiasca in lumea lor, nu printre oamenii frumosi si buni. Reject total. Imi pare rau ca nu-l pot da si pe mana Politiei, dar e o lucrare mai complicata si n-am timp de pierdut. Va rog sa aveti mare atentie mai departe.

Si va rog sa ma trageti si pe mine de maneca, atunci cand ma mai vedeti credula si fraiera” – a scris Mihaela pe contul sau de Facebook.

Video: Mihaela Radulescu, cel mai EROTIC dans!

Stefan Banica Jr, lovitura sub centura din partea Mihaelei

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri