Setari Cookie-uri

Madalina Ghenea, devoratoare de staruri! Ce barbati i-au trecut prin pat?

Madalina Ghenea face colectie cu barbatii de la Hollywood.

Madalina Ghenea poate fi considerata o adevarata devoratoare de celebritati. Prin patul frumoasei romance au trecut barbati doriti de toate femeile din lume, precum Leonardo Di Caprio, Gerard Butler, Adrien Brody, Jude Law sau Marco Borriello. Se pare ca actorul Michael Fassebender a cazut si el in mrejele fotomodelului si este practic cea mai noua cucerire a acesteia.

Leonardo DiCaprio a fost primul actor care s-a lasat vrajit de Madalina Ghenea. La doar 23 de ani, Madalina a devenit una dintre cele mai recunoscute romance, iar relatia cu Leonaro DiCaprio a propulsat-o in topul vedetelor internationale.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Gerard Butler Al doilea barbat celebru care i-a cunoscut secretele frumoasei romance este nimeni altul decat Gerard Butler. Relatia Madalinei Ghenea cu Gerard Butler a tinut primele pagini ale ziarelor din prima clipa. S-a speculat de nenumarate ori ca cei doi s-au despartit, pana cand acest fapt a devenit si realitate.

Citește și:

Marco Boriello. Fotbalistul Marco Boriello ar fi fost cel care a facut-o pe Ghenea sa uite de iubirea nebuna pe care o simtea fata de Butler. Romanca a fost fotografiata in bratele lui Marco Boriello,de la Genoa, in discoteca „Il Plastic", din Milano.

Mai multe detalii + imagini pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.