Setari Cookie-uri

Nicole Kidman, cea mai dulce razbunare la 12 ani dupa divortul de Tom Cruise

Nicole stie cum sa se razbune pe fostul sot.

Actritele Nicole Kidman si Katie Holmes, doua dintre fostele sotii ale superstarului american Tom Cruise, au devenit bune prietene in ultimele luni si vorbesc cu regularitate la telefon, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Potrivit presei internationale, cele doua actrite discuta adeseori la telefon si adora sa impartaseasca intre ele diverse informatii despre carierele si vietile lor de familie.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Au avut prima data o conversatie foarte placuta. Au vorbit putin despre ceea ce inseamna sa fii casatorita cu Tom Cruise, iar de atunci au tinut legatura. Nu discuta chestiuni intime, precum cele sexuale, insa vorbesc despre alte lucruri, cel mai adesea despre copiii lor si despre ce se mai intampla in vietile lor", a dezvaluit o sursa pentru tabloidul National Enquirer.

Citește și:

Nicole Kidman a adoptat doi copii - Isabella, in varsta de 20 de ani, si Connor, in varsta de 18 ani - in timp ce era casatorita cu Tom Cruise. Actrita australiana are alti doi copii - Sunday si Faith - cu actualul ei sot, cantaretul de muzica country Keith Urban.

Katie Holmes, cea de-a treia sotie a lui Tom Cruise, are cu acesta o fiica, Suri, in varsta de sapte ani. Katie Holmes si Tom Cruise s-au despartit in iunie 2012.

Potrivit aceleiasi surse, Nicole Kidman si Katie Holmes intentioneaza sa joace impreuna intr-un film.

"Va fi socant pentru multi oameni sa vada doua dintre fostele sotii ale lui Tom Cruise jucand impreuna in acelasi film", a adaugat aceeasi sursa.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.