Setari Cookie-uri

Incredibil: Victor Slav a cerut DIVORTUL! Bianca e distrusa!

Rasturnare de situatie in familia Slav.

Victor Slav a pus piciorul in prag! Satul de scandalurile in care Bianca l-a tras dupa el si de presiunea mediatica din ultima perioada, prezentatorul de la Meteo pare foarte hotarat sa puna punct mariajului care dureaza doar de o luna si jumatate.

Din persoana joviala care era, Victor Slav s-a transformat intr-un tip posomorat si abatut. Acesta s-a plans apropiatilor ca nu mai suporta situatia in care sotia sa l-a pus in nenumarate randuri si intentioneaza sa divorteze de Bianca. Surse din anturajul vedetei tv au povestit pentru Click! ca Victor ar fi luat aceasta decizie cu mult timp inainte ca Bianca sa ajunga si ea la aceeasi concluzie.

Bianca Dragusanu, in pragul dezastrului. Adevarul DUREROS despre relatia cu Victor Slav

foto interior si prima pagina: Facebook

La o luna si jumatate de la "nunta anului", se prefigureaza divortul.

Citește și:

"Victor se simte folosit. Este ca o marioneta in relatia cu Bianca. Cea care a gresit de la inceput este ea. Bianca se pare ca inca se mai intalneste cu Adrian Cristea, ba chiar Victor i-ar fi vazut impreuna si asta a fost picatura care a umplut paharul.

De cand s-a intors din Dubai, s-ar fi intalnit de mai multe ori cu fostul iubit, lucru care l-a scos din sarite pe Victor. Lucrurile au degenerat si de cateva zile se cearta fara perdea. Scandalurile sunt tot mai intense", au povestit apropiati ai prezentatorului ProTv.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.