Setari Cookie-uri

Imnul Dragostei: Aylin and The Lucky Charms

O melodie pe care trebuie sa o asculti.

Antrenant si dansant, “10 Feet Tall”, noul single Aylin and The Lucky Charms, aduce prin accentele de jazz si funk un suflu nou stilului pop de cea mai buna calitate.

10 Feet Tall vorbeste despre dragoste si nevoia de protectie si a fost realizata in cadrul unei tabere de creatie internationale organizate in aceasta vara la Neptun.

10 Feet Tall aduce noutati atat in stilul abordat, care este mai antrenant si mai dansant, cat si in colaborarea cu compozitorii, Naz si Elena. Este o melodie foarte speciala pentru mine deoarece este inspirata dintr-o poveste personala, dar si pentru ca a fost realizata in tabara de creatie de la Neptun, la care am participat vara trecuta. Imi doresc ca 10 Feet Tall sa fie primita cat mai bine si sa fie auzita de cat mai multi oameni care sa vina sa ne vada in concerte”, declara Aylin Cadir.

Citește și:

In vara lui 2013 a avut loc la Neptun o tabara de creatie organizata de casele de productie Fonogram Studios si HaHaHa Production la care au participat alaturi de compozitori si producatori romani si trei compozitori americani. In cadrul taberei au fost compuse si melodii pentru Aylin and The Lucky Charms.

Atmosefera creativa si relaxata din cadrul taberei a fost sursa de inspiratie pentru compozitorii Naz Tokio si Elena Morosanu.

Cunoscuta pentru piesele pop, hip-hop sau r&b compuse, Naz Tokio a colaborat cu artisti precum T.I. sau Diplo.

Elena Morosanu, vocalist de jazz in Jazzapella si Three for Helen, compune piese pop, r&b sau funk.
10 Feet Tall este produsa de Alex Baisan, Andy Platon, Zagga - Alexandru Antonescu si Lu-K Beats, publisheri fiind Fonogram Studios, HaHaHa Production si Universal.

La inceputul lunii decembrie va fi lansat si videoclipul melodiei 10 Feet Tall.

Citește și:

Te invitam sa asculti noua melodie Aylin and The Lucky Charms pe link-ul de mai jos!

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.