Setari Cookie-uri

Razi cu lacrimi: CEL MAI TARE BANC DESPRE SERVICIU

Bancul zilei - pentru toti cei care au un job.

Managerul HR in Rai:

In timp ce se plimba pe strada, o femeie care lucra ca Manager de la Human Resources a fost lovita de un autobuz si a murit pe loc. Sufletul sau a ajuns in Rai, unde l-a intalnit pe Sfantul Petru:

-Bine ai venit in Rai – sunt cuvintele cu care il intampina Sfantul Petru. “Se pare ca avem o problema. Vezi tu, este foarte ciudat, insa niciodata nu am avut un manager de la HR care sa ajunga atat de departe si nu stim ce sa facem cu tine.” – a continuat acesta!

-Nicio problema, doar lasati-ma sa intru. – spune speriat sufletul femeii.

-As vrea, insa am alte ordine de sus. Va trebui sa te lasam o zi in Iad si o zi in Rai, iar apoi tu vei decide unde vrei sa iti petreci eternitatea.

-De fapt, cred ca deja m-am hotarat, prefer sa stau in Rai., spune speriata femeia.

- Imi pare rau, avem reguli…

Imediat ce a terminat fraza, Sfantul Petru cheama liftul pentru Iad si o obliga pe femeie sa urce in el. Usile se deschid, iar ea ramane uimita de ce vede. Coboara pe un teren de golf, plin de verdeata. In fata ei era un club de country, la intrarea caruia stateau toate prietenele lor – executivi cu care ea a lucrat. Bine imbracate, cu rochii de seara scumpe, acestea o asteptau cu bratele deschise. S-au imbratisat, s-au pupat si au povestit ore intregi (tipic femeilor) despre vremurile trecute. Au jucat golf, iar noaptea au inceput-o cu o cina perfecta.

Citește și:

Femeia l-a intalnit si pe Diavol, o persoana foarte draguta (destul de frumoasa), cu care s-a distrat de minune: au vorbit, au spus glume si au dansat intreaga seara. Se distrase de minune, timpul a trecut extrem de repede. Era timpul sa plece. Toata lumea a insotit-o pana la lift.

Liftul a urcat sus-sus-sus si a oprit la Portile Raiului, unde era Sfantul Petru, asteptand-o.

-Acum vei petrece o zi in Rai.

Femeia a petrecut 24 de ore dormind pe nori, cantand la harpa si dansand non stop. Ca si in Iad, timpul a trecut foarte repede, iar Sfantul Petru a venit sa afle decizia sa:

-Ai petrecut o zi in Iad si o zi in Rai. Acum trebuie sa iti alegi eternitatea.

Femeia a asteptat cateva secunde, apoi a raspuns:

-Nu-mi vine sa cred ca spun asta, Raiul a fost foarte frumos, insa cred ca ma voi distra mai bine in Iad.

Sfantul Petru a condus-o pana la liftul care ajunge in Iad. In momentul in care usile s-au deschis, femeia a incremenit: Iadul era complet schimbat – un desert pustiu, acoperit de gunoi si mizerie. Ea si-a vazut prietenele (imbracate in trente), strangand gunoiul si punandu-l in saci.

Citește și:

Diavolul a venit la ea si a pus bratul in jurul mijlocului sau:

-Nu inteleg, spuse speriata femeia. Ieri am fost aici si acolo era un teren de golf si un club country, am mancat homar si am dansat toata noaptea. Acum totul arata oribil, numai gunoi si toate prietenele mele sunt de nerecunoscut.

Diavolul se uita la ea si ii spune zambind:

-Ieri te-am recrutat, azi esti un simplu angajat!

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.