Setari Cookie-uri

Video: Raduleasca, plina de sange! Clipul care iti va frange inima!

Cel mai realist videoclip din Romania.

Baietii de la Taxi au decis sa lupte impotriva violentei femeilor. Noul videoclip se numeste Tacerea din ochi (Women Against Violence Europe supports this campaign), iar “protagonista” este nimeni alta decat Mihaela Radulescu.

Batuta, agresata, umpluta de sange… scenele sunt cu adevarat dramatice!

Clipul a fost lansat astazi, exact de Ziua Internationala Impotriva Violentei Domestice. Trebuie sa ascultati versurile!

foto prima pagina: Facebook

Toma Coconea, romanul care a participat vara trecuta la competitia RedBull X Alps, unul dintre cele mai dificile concursuri din lume, a reusit sa “ii insufle spirit de lupta” fiului Mihaelei Radulescu.

Mihaela a postat pe contul personal de Facebook un mesaj, in care ii multumeste lui Toma pentru tot ce a facut si modul in care a vorbit cu Ayan:

Citește și:

Erau impreuna asta vara, la sosirea din cursa RedBull X Alps, sunt si acum, in fiecare dupa-amiaza, cand iese Ayan de la scoala. Ii sunt recunoscatoare pe viata lui Toma Coconea pentru ce spirit de lupta i-a insuflat copilului meu...
"Toma, cum mai esti cu genunchiul ?
- A, mult mai bine, ca ma doare si celalalt picior.
- Cum adica ?!?!
- Pai, am mers schiopatand aproape 500 de km si am fortat prea tare celalalt picior si mi s-au inflamat ligamentele. Dar asa e perfect, ca mi-am echilibrat durerea si pot continua".
No comment....

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.