Setari Cookie-uri

Foto: Bianca, de nerecunoscut. Noua fata a vedetei

Sa fie vina operatiilor estetice?

Bianca Dragusanu este complet schimbata. Oare inainte de a pleca in vacanta a trecut prin cabinetul medicului chirurg pentru noi retusuri?

Nasul vedetei arata perfect – nici macar Megan Fox nu il are asa-, ochi mai mici, buze mai mari, tenul mai curat – nici urma de riduri sau cearcane.

In cea mai recenta fotografie postata de contul sau de Facebook, Bianca este de nerecunoscut.

Bianca a decis ca este timpul pentru o vacanta. Roscata se afla momentan in Roma, unde petrece cateva zile singura, dupa care urmeaza o calatorie in America alaturi de sotul sau, Victor Slav.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Cine mai stie ce se intampla in familia Slav? Ba totul merge de minune (da, de unde?!), ba Victor Slav cere divortul… acum iata o noua ipoteza: Bianca spune ca deja a divortat.

Vedeta a fost surprinsa saptamana trecuta de reporteri intr-un club din Capitala:

Citește și:

Deja am divortat din cauza voastra.” – a spus Bianca, informeaza Enational.

Doamna (sau fosta doamna) Slav sustine ca presa a fost cea care i-a distrus relatia cu Victor. Ei se iubeau mai mult ca niciodata, insa din cauza articolelor scrise in ultimele saptamani in tabloide, relatia lor s-a racit.

Potrivit sursei mai sus citate, Bianca pare ca vrea sa renunte la viata publica. Aceasta a marturisit ca doreste cu disperare sa se retraga si sa devina femeie de casa. Roscata planuieste sa isi reia studiile si sa se tina de facultate.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.