Setari Cookie-uri

Foto: Nu ai vazut-o niciodata asa! Taylor Swift si cea mai sexy rochie

Taylor Swift, in centrul atentiei.

Taylor Swift este marea invingatoare a galei American Music Awards (AMA) 2013 - care a avut loc duminica seara, la Nokia Theatre din Los Angeles -, unde a obtinut patru premii, inclusiv cel pentru artista anului, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Taylor Swift, in varsta de 23 de ani, i-a surclasat pe Justin Timberlake, Rihanna, Bruno Mars si pe duoul Macklemore & Ryan Lewis, castigand titlul de "artista anului" a treia oara si fiind singura cantareata care a obtinut o asemenea performanta. Taylor Swift a castigat, de asemenea, premiul pentru artista pop/ rock preferata, artista country preferata si pentru albumul country al anului, cu "Red" (2012), pe care figureaza in cea mai mare parte cantece de dragoste.

"Daca ati votat pentru (acest album, n.r.), inseamna ca avem inima franta in acelasi fel, ca toti ne indragostim la fel si ca suntem fericiti in acelasi fel, iar daca ascultati aceasta muzica, suntem pe aceeasi lungime de unda (...)", a declarat cantareata dupa acceptarea premiului final.

Citește și:

Taylor Swift a pasit pe covorul rosu purtand o rochie scurta, plina de paiete argintii si aurii. Aceasta a scapat de look-ul cuminte cu care s-a tot afisat si a indraznit sa fie sexy. Cu o atitudine demna de o diva, Taylor a demonstrat ca nu mai este o adolescenta.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.