Setari Cookie-uri

Video: Mihaela Radulescu, mesaj tulburator pe Facebook

Nimeni nu se astepta ca ea sa treaca prin asa ceva.

Mihaela Radulescu joaca rolul femeii abuzate in noul videoclip al trupei Taxi. Vedeta a tinut neaparat sa apara in acest clip deoarece s-a gandit ca fiind persoana publica, videoclipul ar avea un impact si mai puternic asupra celor care il vizioneaza…

O fana de-a vedetei nu a ezitat sa se destainuie si sa spuna prin ce a trecut din cauza violentei tatalui sau:

foto interior si prima pagina: Facebook

"plang...plang...si nu ma pot opri....sunt un om care a trait asa ceva...dar nu din pozitia de sotie sau iubita ci din pozitia de copil ...martor la astfel de orori....fiind cea mai mare dintre frati altfel am putut sa inteleg ceea ce se intampla in familia noastra...scandalurile erau la ordinea zilei si motivele dintre cele mai penibile:,, de ce ai lasat cutitul murdar in chiuveta? de ce a luat aia mica nota asta la scoala?nu te-ai ocupat de ea,nu? de ce te uitai la ala cum danseaza cu nevasta-sa?iti pace de el ,nu?"etc....am crescut si am prins curaj si o rugam pe mama sa divorteze de el...nu am avut sorti de izbanda...si apoi am ajuns sa-l infrunt eu....am fost batuta cu pumni, cu picioarele...am avut maxilarul dislocat,vanatai....urme pe fata...la facultate in primul an,la primul examen oral profesorul m-a intrebat ce s-a intamplat cu mine ca nu ma pregatisem si mi-a vazut urmele de pe fata....nu va imaginati ce a fost in sufletul meu...sau cat de mult poti sa cazi in disperare si sa pui mana pe cutit si sa nu-ti aduci aminte cand ai facut-o....pe 8 mai 2005 am plecat de acasa in urma unei batai sora cu moartea...i-am spus mamei ca nu mai rezist si ca nu mai vreau sa traiesc viata pe care ea si-a ales-o....si am plecat fara sa ma mai uit inapoi....nu-l voi ierta nicioadata pentru amintirea pe care o am cu mama mea deasupra blocului vrand sa se sinucida...nu am sa o iert nici pe mama ca nu a avut macar ptr noi curajul sa faca pasul decisiv de a se desparti de el....sunt un om in continuare traumatizat.... :(((" – a scris femeia pe pagina de Facebook a Mihaelei Radulescu.

Citește și:

Mihaela a incercat sa o incurajeze si sa ii multumeasca pentru ca a avut puterea de a vorbi in public despre cosmarul prin care a trecut.

Dumnezeule....Imi pare rau ca am rascolit asa o rana adanca.... Sper ca si alte femei sa citeasca randurile tale cumplit de dureroase si poate invata ceva de aici, poate inteleg cat de amara e viata cu o astfel de amintire..... Iti multumesc pentru ca ai avut putere sa scoti din tine povestea asta.....” – este raspunsul Mihaelei.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.