Setari Cookie-uri

Anunt bomba: Divortul Biancai, prevazut intr-un CONTRACT. Cand TREBUIE sa se desparta de Victor Slav?

Totul a fost bine calculat.

Bianca Dragusanu si Victor Slav, la un pas de despartire. Se pare ca relatia celor doi a fost premeditata, acestia semnand un contract de imagine, in care data nuntii si data divortului au fost stabilite.

Potrivit Romania TV, Bianca si Victor urmeaza sa se desparta in ianuarie 2014.

Designerul Sonia Trifan, o prietena apropiata a Biancai, a declarat ca nu a crezut niciodata in relatia “de iubire” dintre Bianca Dragusanu si Victor:

Am lucrat o perioada cu Bianca. Am crezut foarte mult in relatia ei cu fotbalistul Cristea si mi se parea ca formau un cuplu potrivit. Erau indragostiti si am crezut ca se va casatori cu Cristea, nu cu Victor Slav. Nu am crezut nicio clipa in relatia Biancai cu Victor.

De fiecare data cand ma gandesc la Bianca, ma gandesc la sume bine conturate. Vinde bine, este un produs de imagine si de fiecare data consider ca ce a facut este pentru imagine si pentru bani in plus.” – a declarat Sonia Trifan.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Cum a inceput povestea de dragoste dintre Bianca si Victor Slav? Printr-un dans extrem de HOT in noaptea revelionului 2013.

Bianca, Papusa Robotizata, cu miscari de pe vremea lui Andre, arata cam tot ce se poate intr-o emisiune televizata… Victor – un macho man, care nu stie decat sa ii rupa Biancai hainele si sa isi incordeze muschii (TOTI):Dragilor, pana si Irinel Columbeanu s-ar misca mai bine!

Inca de atunci (chiar daca nu era nimic oficial), Catalin Maruta ii numea „cuplul anului 2013”.

Bianca a fost invitata la Catalin in emisiune pentru a vorbi despre inceputul relatiei lor. Se pare ca ea a fost cea careia i s-au aprins calcaiele si a facut tot posibilul pentru a il face pe Slav sa o observe:

"Cand am dansat cu el la Pro mi se aprinsesera calcaiele rau. Am fost intrebata daca nu vreau sa fac acest dans cu Catalin (n.r. Botezatu) si am refuzat. Am spus ca imi doresc sa dansez cu Victor Slav. I-am zis de atunci ca am fluturasi in stomac, dar el zicea ca paream nebuna si probabil nu m-a luat in serios.
Am stiut de cand l-am vazut ca e al meu. L-am cautat pe Google, i-am cerut si prietenia pe Facebook. Cand am inceput sa-l ignor atunci s-a intors roata. Asa l-am cuceri
t", a povestit Bianca la Pro Tv, informeaza Click.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.