Setari Cookie-uri

Teo Trandafir, lectia de viata de la fiica sa de 9 anisori!

Teo Trandafir nu se astepta la asta.

Teo descopera ca fiica ei este plina de surprize. Vedeta de televiziune este extrem de mandra de Maia deoarece aceasta reuseste de fiecare sa o uimeasca si sa ii demonstreze ca daca ai ambitie si iti doresti un lucru, il vei avea prin munca si perseverenta.

Cel mai recent post al lui Teo de pe blogul personal este legat de fiica sa. Maia si-a invatat mama ca visele se pot indeplini:

foto interior si prima pagina: Facebook

Am invatat o lectie senzationala de la Maia.

Era cea mai scunda din clasa. Nu s-a descurajat nici macar o secunda, cand s-a apucat de baschet si-si lua capace-n cap de la toti si de la toate, ca-n cantec, acelasi cantec care m-a inspirat la inceput. Se ducea la antrenamente fara cracnire, cu un soi de bucurie pe care n-o intelegeam, dar pe care mi-a explicat-o: isi iubeste echipa.

Profesoara lor a rugat-o sa participe chiar la un cantoment, spunandu-i ca echipa are nevoie de ea. Abordarea asta a convins-o. Asta era calea. Baschetul a devenit pentru Maia o forma de iubire, o continua proba de iubire pentru colegele ei, pentru profesoara, pentru spiritul ala, despre care imi vorbeste atat de insufletit. Am inteles de la Maia ca echipa face puterea, iar si iar si iar. Stiam, dar mi-a placut sa reinvat.” – scrie vedeta pe blogul personal.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.