Setari Cookie-uri

Madalina Ghenea, fite de diva! Cum si-a pus toti romanii in cap?

Madalina, gest rusinos la adresa Romaniei.

Madalina Ghenea se crede deja o mare diva a Hollywood-ului. Daca in urma cu cativa ani poza numai in costume de baie si ar fi facut orice pentru a avea cateva contracte cu regizori si producatori romani, iata ca acum, dupa ce a primit rol principal intr-un film de la Hollywood, vedeta refuza aproape TOT.

Cel mai recent film in care joaca se numeste Dom Hemingway, iar Madalina are rol principal feminin. Bruneta joaca alaturi de nimeni altul decat Jude Law. Producatorii romani continua sa ii faca oferte, insa Madalina le refuza pe toate:

foto interior si prima pagina: Facebook

Mai multi artisti au dorit ca Ghenea sa joace in videoclipurile lor si i-au facut propuneri tentante. Agentul ei le-a trimis vorba ca Madalina nu are timp pentru astfel de proiecte, intrucat ea tinteste acum doar la rolurile de la Hollywood.” – a dezvaluit un impresar, informeaza Libertatea.

Citește și:

Madalina Ghenea este cunoscuta ca “devoratoarea de actori”. Prin patul frumoasei romance au trecut Adrien Brody, Leonardo diCaprio, Gerard Butler, Jude Law si Michael Fassebender.

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.