Setari Cookie-uri

Foto: Asta e prea de tot! Cum a aparut Rihanna pe covorul rosu, in fata a mii de oameni?

Rihanna, aparitie penibila.

Rihanna a reusit intotdeauna sa uimeasca (intr-un sens bun) pe covorul rosu. Chiar daca la concerte se imbraca extravagant, cand aparea la un eveniment monden aceasta arata ca o adevarata diva.

Asta pana acum… cand probabil ca si-a concediat stilistul. RiRi a fost prezenta la gala American Music Awards intr-o tinuta care i-a “bagat in sperieti” pe criticii de moda.

Cantareata a optat pentru un deux piece outfit: sutien cu paiete si o fusta neagra lunga, transparenta de la chilotei in jos. Bineinteles ca nu ar fi un moment demn de covorul rosu daca nu ar avea si niste bijuterii.

Artista, in varst ade 25 de ani, si-a accesorizat “rochia” cu bratari pe ambele maini, un colier la baza gatului, cercei si accesorii de par. Asta pentru ca… niciodata nu poti avea prea multe bijuterii – atunci cand esti platita pentru a le purta!

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Dupa ce nu a avut atat de mult succes cu videoclip Pour it Up, Rihanna a vrut sa intoarca stafeta si sa incerce ceva nou. De aceea cel mai recent single promovat este o balada cu versuri sensibile, in care cantareata vorbeste despre durere si suferinta.

Clipul este unul extrem de simplu (mai mult de imagine), insa cadrele surprinse sunt suficiente pentru a reda emotia:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.