Setari Cookie-uri

Andreea Marin si turcul, sarut pasional in public

Nu i-ai mai vazut niciodata asa!

Andreea Marin scapa de orice inhibitii.

La inceputul lunii, Andreea Marin si iubitul ei Tuncay Ozturk au fost la Chisinau pentru a sustine o conferinta de presa. Cei doi au oferit imagini rare fotografilor, pe care nu ai ocazia sa le vezi in fiecare zi, avand in vedere ca vedeta este o persoana extrem de discreta.

In urma cu ceva timp, Andreea Marin si-a tratat problemele de sanatate la un spital din Turcia. de-acolo nu a plecat doar vindecata, ci si cu o mare iubire in suflet, intrucat l-a intalnit pe fizioterapeutul Tuncay Ozturk, cel cu care s-a logodit recent. Pentru a promova retea de spitale din Turcia, Andreea Marin si iubitul ei au fost la inceputul lunii noiembrie, in Chisinau.

foto interior si prima pagina: Facebook

In incinta unui hotel de lux, acesti au sustinut o conferinta de presa, iar dupa aceea au oferit si cateva interviuri jurnalistilor de peste Prut. Fosta zana a surprizelor nu s-a putut stapani, si l-a sarutat pe iubitul mai tinerel in fata camerelor. La un moment dat, a profitat de o pauza si i-a aranjat manseta de la camasa, apoi l-a privit gales pe Tuncay. E clar! Zana e super indragostita.

Citește și:

Mai multe detalii + foto pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.