Setari Cookie-uri

Stirea zilei: Dupa doi ani de scandal, au divortat oficial!

Gata cu circul!

Demi Moore si Ashton Kutcher, care s-au separat in noiembrie 2011, au obtinut oficial hotararea de divort, marti, la tribunalul superior din Los Angeles, la peste un an dupa ce starul din "Doi barbati si jumatate" a facut demersurile pentru a pune capat casatoriei, informeaza Mediafax.

Conform accesshollywood.com, Demi Moore si Ashton Kutcher nu au copii impreuna, iar in timpul casatoriei, au pus bazele unei fundatii pentru a lupta impotriva exploatarii sexuale a fetelor din toata lumea.

Demi Moore a inceput relatia cu Ashton Kutcher la cativa ani dupa ce s-a despartit de actorul Bruce Willis, cu care are trei fiice, pe vremea cand Kutcher era un star in ascensiune, datorita rolului din serialul "That '70s Show".

foto: Guliver/ Splash News

Relatia lor a devenit unul dintre subiectele preferate de tabloidele americane, mai ales din cauza diferentei de varsta de 16 ani intre cei doi actori, care s-au casatorit in cele din urma la Los Angeles, in septembrie 2005.

Citește și:

Demi Moore si Ashton Kutcher s-au despartit in noiembrie 2011, dupa o casnicie care a durat sase ani, dupa ce o femeie din San Diego a dezvaluit in presa faptul ca a avut o aventura cu Kutcher.

In prezent, Ashton Kutcher are o relatie cu partenera sa din serialul "That ‘70s Show", Mila Kunis. La inceputul lunii noiembrie, Kutcher a anuntat ca intentioneaza sa se logodeasca cu aceasta.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.