Setari Cookie-uri

Foto: Anda Adam, de nerecunoscut! Cum arata fata ei de aproape?

Anda Adam, complet schimbata.

Veti avea un soc cand o veti vedea pe Anda Adam fara breton. Cantareata a renuntat pentru putin timp la bretonul parca taiat cu barda, prinzandu-si parul intr-o coada de cal, in varful capului.

Cantareata este complet schimbata: machiaj simplu in zona ochilor, buze extrem de mari (acidul hialuronic este de vina), si fata bine intinsa.

Fotografia este realizata intr-un club, Anda luand o pauza de la programul incarcat pentru a petrece o seara in compania celor mai bune prietene.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Invitati in urma cu cateva zile in redactia Cancan, Bianca si Victor au confirmat ca roscata a suferit un chiuretaj… insa pana acum nimeni nu stia de ce a vrut sa scape de copil. Motivul este unul dureros (pentru Bianca): Victor si Anda Adam tin legatura. Bianca a gasit pe telefonul sotului un mesaj trimis de Slav catre Anda, mesaj care a starnit furtuna:

Citește și:

Hai sa fugim in lume!” – ii cerea Victor fostei sale iubite.

Si asta nu e tot: Anda Adam marturiseste ca intre ea si Victor inca exista sentimente:

Victor nu este obisnuit cu haosul si de cand e cu Bianca numai de asta are parte! S-a confesat la mine pentru ca a stat sase ani cu mine. In cine altcineva sa aiba incredere? E un om foarte misto. Daca-mi da telefon la 3 noaptea merg dupa el oriunde.” – a spus Anda Adam potrivit sursei mai sus citate.

“Da! Victor mi-a dat pe WhatsApp: <<Ce faci, esti ok? Nu mai support presiunea. Imi vine sa plec in lume>>. Eu i-am raspuns ca si eu vreau acelasi lucru! Probabil, asta a gasit Bianca in telefonul lui!” - a mai spus cantareata!

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.