Setari Cookie-uri

Foto: EA este noua iubita a lui Irinel Columbeanu!

Monica Gabor, in sfarsit inlocuita!

Irinel Columbeanu, din nou in centrul atentiei. Fostul sot al Monicai Gabor are o noua iubita. Se pare ca afaceristul si-a regasit fericirea in bratele unei tinere brunete. Este vorba despre Alexandra Hodis, fotomodel si castigatoare a concursului Miss Cap Aurora, informeaza Click.

Irinel Columbeanu si noua partenera au iesit pentru prima data in public impreuna la petrecerea Ramonei Badescu. Pentru a induce jurnalistii in eroare, barbatul a venit insotit de doua tinere, Alexandra (actuala iubita) si inca o tanara blonda… insa la masa Iri a stat doar in compania noii cuceriri.

Alexandra Hodis este o tanara care vrea sa se afirme in lumea mondena (va aduce aminte de cineva anume?) si seamana leit cu Monica Gabor.

Foto: Facebook

Monica Gabor si Irinel Columbeanu au divortat in februarie, 2011, dupa o casnicie ce a durat numai cinci ani. Cererea a venit din partea Monicai, care isi dorea si custodia completa a fetitei lor, Irina. Intre timp lucrurile s-au schimbat, iar Moni si-a schimbat parerea. Aceasta a plecat peste Ocean, unde si-a gasit un nou "print" (Mr Pink), iar micuta Irina a ramas in grija tatalui sau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.