Setari Cookie-uri

Video emotionant: Andra Maruta, in rolul vietii sale: O imita pe Maria Tanase

Andra Maruta si clipul pe care trebuie sa il vezi.

Lasand deoparte toate piesele comerciale pe care le are, Andra Maruta chiar este o adevarata artista: cantareata are una dintre cele mai bune voci din Romania (daca nu chiar cea mai buna).

Anul acesta s-au implinit 100 de ani de la moartea Mariei Tanase, iar Andra a vrut sa ii aduca un omagiu. Sotia lui Maruta a realizat un videoclip, in care o imita pe marea cantareata!

100 de ani de la nasterea Mariei Tanase
N-ai cum sa n-o iubesti pe Maria Tanase! E nevoie sa o asculti o data si te vrajeste pur si simplu! Transmite atat de multe sentimente, atat de multe trairi si atat de mult talent cu o singura piesa. Pe mine ma mai fascineaza si omul Maria Tanase, nu doar artistul. Stiu ca ea nu a facut avere pentru ca tot ce castiga impartea cu altii, sa le fie si altora bine! In plus mi se pare ca a fost o femeie care a trait curajos si demn pana la capat! Sper sa va placa acest moment facut special in amintirea ei. Anul acesta s-au implinit 100 de ani de la nasterea Mariei Tanase !
” – este mesajul Andrei.

Citește și:

Veti avea o mare surpriza: nu doar ca interpreteaza perfect piesele Cine iubeste si lasa si Marioara de la Gorj, dar Andra chiar seamana foarte bine cu Maria Tanase.

Enjoy!

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.