Setari Cookie-uri

Foto: Ce urat e iubitul Mirandei Kerr!

Orlando Bloom a fost inlocuit.

Top-modelul Miranda Kerr, care s-a despartit de actorul britanic Orlando Bloom in octombrie, dupa o casnicie de trei ani, are o relatie cu miliardarul australian James Packer, proprietarul unui lant de cazinouri din Australia, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

James Packer, in varsta de 46 de ani, s-a separat, in luna septembrie, de sotia sa, Erica Baxter, cu care are trei copii.

Cei doi australieni se cunosc de mai multi ani, familiile acestora petrecand vacantele impreuna in 2012, potrivit publicatiei Sydney Daily Telegraph.

foto: Northfoto.com

Miranda Kerr, in varsta de 30 de ani, este unul dintre cel mai bine platite top-modele ale momentului. Ea ocupa pozitia a doua a topului pe anul acesta al celor mai bogate top-modele din lume realizat de revista Forbes, cu 7,2 milioane de dolari castigate in perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Citește și:

Modelul australian, unul dintre ingerii casei Victoria's Secret, si-a inceput relatia cu actorul britanic Orlando Bloom in 2007, cu care s-a casatorit dupa trei ani.

In ianuarie 2011, Miranda Kerr a nascut un baietel, Flynn.

James Packer este fiul unui magnat media si a reorientat afacerile familiei spre sectorul cazinourilor. Conform statisticilor publicate anual in revistele de specialitate din Australia, acesta este unul dintre cei mai bogati trei oameni de afaceri din Australia.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.