Setari Cookie-uri

Video: Anda Adam, la un pas sa fie "calcata in picioare" de zeci de persoane

Anda Adam, aproape de dezastru.

Anda Adam a facut o veritabila baie de multime in cadrul concertului pe care l-a sustinut la Alba Iulia. Artista cantat in fata a peste 20.000 de oameni si, inaintea hitului sau „Daca ar fi”, a coborat de pe scena in fata spectatorilor pentru a-i saluta indeaproape.

A fost momentul care a declansat o adevarate isterie printre cei prezenti la spectacol. Artista s-a trezit inconjurata de zeci de fani care au sarit gardurile de protectie in dorinta de a o atinge si de a face o fotografie impreuna.

Pentru a ajunge inapoi pe scena, Anda Adam a trebuit sa fie ajutata de fortele de ordine care au creat un culoar printre admiratori.

Artista si-a continuat concertul cantand hiturile sale langa o avalansa de artificii ce tasneau din scena si a defilat cu tricolorul Romaniei, moment cu atat mai special cu cat se afla in locul unde s-a infaptuit Marea Unire din 1918.

Citește și:

Sunt mandra ca traiesc in Romania si nu o spun doar de 1 decembrie. De fiecare data cand am cantat peste hotare am tinut sa laud cat de mult am putut tara me. Am decis sa raman aici si sa imi cladesc o cariera in Romania, desi parintii mei mi-au oferit tot ce aveam nevoie pentru a ma muta la ei in America sau in Australia”, a declarat Anda Adam.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.