Setari Cookie-uri

Scandal URIAS intre jurati la Vocea Romaniei! Circul la care nimeni nu se astepta

Sunt la cutite!

Este una dintre cele mai vizionate emisiuni din Romania si, asa cum era normal, exista numeroase dispute intre jurati.

Horia Brenciu si Marius Moga au ceva de impartit. Ce? Numai ei stiu! Cert este faptul ca cei doi isi arunca non stop priviri acide si de fiecare data schimba replici dure!

Esti arogant, Brenciu! Am facut o piesa special pentru tine si nici macar nu ai vrut sa o asculti. Te-am chemat la masina ca sa asculti instrumentalul si n-ai vrut", a spus Moga, informeaza Click.

"Ai castigat al doilea sezon cu Julie si n-o vad nicaieri, nici pe radio, nici pe tv, ma baiatule! Imi pare rau sa zic, dar degeaba castigi daca nu ai ce sa le oferi dupa aia" – a adaugat Marius Moga.

foto: Facebook

Replica lui Brenciu a fost una dura:

Oricate premii de creatie ar lua Moga, tot Brenciu e cel mai bun. Tu vorbesti de radio de parca tu le dai la fiecare cate un radio. Mai bine ti-ai deschide un magazin de electrocasnice" – i-a raspuns Horia Brenciu.

Citește și:

Horia Brenciu este acuzat de Aurel Niamtu, cel mai varstnic concurent de la Vocea Romaniei, ca a avut o legatura cu eliminarea sa din competitie. Tin sa va reamintesc ca Aurel Niamtu a parasit competitia duminica.

Concurentul considera ca Horia a fost cel care a avut o mare legatura cu plecarea lui din concurs:

Cred ca totul a plecat de la faptul ca i-am dat mereu replica lui Brenciu. El a spus ca eu cant romante, iar eu i-am raspuns ca e greu sa canti romante. Dupa asta, cand am venit la ultima etapa, am simtit ca ceva e in neregula. Orice intrebam, mi se raspundea in doi peri. Era ceva ciudat. El are un clinci cu Loredana, care i-a luat de sub nas Sala Palatului si Brenciu nu a mai putut sa-si organizeze aici concertul. Clinciul dintre ei s-a rasfrant asupra mea" – a declarat pentru Click Aurel Niamtu.

foto prima pagina: Facebook

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.