Setari Cookie-uri

Foto: Top cel mai bine si cel mai prost imbracate vedete din 2013!

Nu te asteptai la asta.

Cantareata Miley Cyrus ocupa primul loc in topul celor mai prost imbracate vedete, iar actrita Jennifer Lawrence a fost votata cea mai eleganta celebritate din 2013 de reprezentantii revistei Time, potrivit contactmusic.com, informeaza Mediafax.

De altfel, Miley Cyrus este vedeta care ocupa un loc in ambele topuri realizate de publicatia Time. Ea este liderul topului celor mai prost imbracate vedete si ocupa locul al saselea in clasamentul celor mai elegante celebritati.

Momentul pentru care a fost incadrata la rubrica "prost imbracate" a fost cel din luna august, de la gala MTV Video Music Awards, de la New York, cand a purtat doar lenjerie intima din latex de culoare pielii, iar parul l-a avut prins in codite scolaresti.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Miley si-a redefinit stilul, iar la o alta gala dedicata vedetelor aceasta a aparut intr-o rochie lunga stralucitoare creata de Marc Jacobs.

Citește și:

"Rochia verde cu spatele usor dezgolit reprezinta amestecul corect de tinerete si stralucire pentru starul pop. Fara blana de animale, fara limba scoasa, Miley este stralucitoare si, indraznim sa spunem, eleganta", au spus reprezentantii Time.

Actrita momentului, Jennifer Lawrence, a fost votata cel mai bine imbracata vedeta a anului 2013, pentru rochia roz pal pe care a purtat-o la gala Oscar, in timp ce ducesa Catherine de Cambridge ocupa a doua pozitie, pentru stilul vestimentar elegant pe care l-a adoptat in timpul sarcinii, in special pentru rochia bleu pal pe care a purtat-o in timpul unei vizite la National Portrait Gallery din Londra.

Topul Time al "celor mai bine imbracate" vedete este completat de Rihanna, pe locul al treilea, Jane Fonda (4), Kate Hudson (5), Miley Cyrus (6), Mariah Carey (7), Selena Gomez (8), Channing Tatum (9) si Solange Knowles (10).

Citește și:

In topul celor mai prost imbracate vedete, lui Miley Cyrus ii urmeaza Kim Kardashian, Anne Hathaway, Z LaLa, Justin Bieber, Florence Welch, Zosia Mamet, Julianne Hough, Ke$ha si Rita Ora.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.