Setari Cookie-uri

A parasit-o pe Miranda Kerr pentru EA! Cum arata iubita celebra a lui Orlando Bloom?

Orlando Bloom este din nou fericit.

In timp ce Miranda Kerr este fericita alaturi de miliardarul australian James Packer, iata ca nici Orlando Bloom nu pierde timpul. Se pare ca actorul are o noua iubita – o actrita celebra, la care nimeni nu se astepta.

Este vorba despre nimeni alta decat Liv Tyler, actrita alaturi de care a jucat in filmele Stapanul Inelelor.
Orlando Bloom si Liv Tyler, amandoi de 36 de ani, s-au intalnit pentru prima data pe platoul de filmare Lord of The Rings. Acestia se cunosc de mai bine de 10 ani si pe ei ii leaga ceva mai mult decat o prietenie frumoasa. In ultimele luni acestia au petrecut mult timp impreuna, descoperind astfel ca relatia de amicitie se poate transforma intr-o frumoasa poveste de dragoste.

Pe de alta parte, Miranda Kerr (30 de ani) a pus mana pe un miliardar. James Packer, in varsta de 46 de ani, s-a separat, in luna septembrie, de sotia sa, Erica Baxter, cu care are trei copii.

Citește și:

James Packer este fiul unui magnat media si a reorientat afacerile familiei spre sectorul cazinourilor. Conform statisticilor publicate anual in revistele de specialitate din Australia, acesta este unul dintre cei mai bogati trei oameni de afaceri din Australia.

Miranda si James se cunosc de mai multi ani, familiile acestora petrecand vacantele impreuna in 2012, potrivit publicatiei Sydney Daily Telegraph.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.