Setari Cookie-uri

Adio, Britney?! Decizia NEASTEPTATA a vedetei

Britney Spears, decizia cu care si-a socat fanii.

Cantareata Britney Spears, mama a doi copii, Sean Preston (8 ani) si Jayden James (7 ani), a afirmat, in timpul unui interviu, ca isi doreste sa aiba mai multi copii si nu dezminte zvonurile privind retragerea sa din viata artistica dupa show-ul din Las Vegas, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Britney Spears a facut aceasta dezvaluire legata de copii raspunzand unei intrebari in legatura cu zvonurile referitoare la retragerea sa din viata artistica.

"As putea, cine stie? As putea avea inca doi copii, cine stie", a spus artista.

Cand moderatorul a intrebat-o daca are in plan o familie numeroasa, Britney Spears a precizat: "Da, as vrea sa am mai multi copii". Pentru artista nu conteaza daca va avea fete sau baieti, "atat timp cat sunt sanatosi".

foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

Britney Spears se intalneste cu David Lucado de opt luni si a declarat ca acesta este "foarte pasional, amuzant si sexy" si il iubeste.

Britney a mai fost intrebata si daca s-a mai intalnit cu fostul ei iubit, Justin Timberlake. "Nu l-am mai vazut de zece ani. Este o perioada lunga de timp", a spus aceasta.

Britney Spears se afla sub curatela tatalui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluand, totodata, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecator, dupa ce cantareata a avut o serie de caderi nervoase.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.