Click arunca bomba: Lavinia Parva ESTE INSARCINATA!

Foto: Lavinia Parva, iubita lui Stefan Banica Jr, este INSARCINATA! Uite ce burtica are!

Iubita lui Stefan Banica Jr a fost prezenta la un eveniment monden din Capitala, unde a purtat o rochita eleganta, cu peplum in zona abdomenului.

"Lavinia Parva a avut o aparitie mai ciudata, care i-a pus pe jar pe cei din jur. Bruneta a imbracat o rochie din dantela, de culoare verde, prin care ii se vedeau formele rotunjite bine. In imagine, se poate observa ca pana si bustul cantaretei pare mai mare decat de obicei." - scrie Click.

In urma cu foarte putin timp Stefan Banica Jr a fost prezent in emisiune la Maruta, unde a vorbit despre relatia sa cu Lavinia Parva. Cantaretul isi doreste cu disperare sa aiba un copil cu aceasta.

Lavinia Parva refuza sa vorbeasca foarte multe despre relatia dintre ea si Banica. In ceea ce priveste situatia dintre ea si Andreea Marin, artista a spus doar:

Dansa nu ma cunoaste, nu are de unde sa stie cum stun. Eu am numai cuvinte frumoase la adresa ei. Eu nu am auzit ce a spus si nu vreau sa comentez.” – a declarat Lavinia pentru Wowbiz.

Declaratia Laviniei a venit la scurt timp dupa ce Andreea a vorbit despre noua relatie a lui Stefan. Aceasta a spus ca nu stie daca Lavinia poate fi considerata un model pentru fiica sa (Violeta) si ca nu stie ce a realizat aceasta in cariera ei muzicala

Andreea Marin, prima declaratie oficiala despre bataile primite de la Stefan Banica Jr
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: