Setari Cookie-uri

Foto: Mihaela Radulescu si Dani Otil, imaginea de mii de like-uri. Vezi cat de fericiti sunt impreuna

Prima poza oficiala.

In sfarsit Mihaela lamureste situatia!

Da, inca mai sunt impreuna. Chiar daca nu au vrut sa faca declaratii referitoare la relatia lor, desi in presa s-a vehiculat ca s-au despartit, iata ca Mihaela tace si le face. Vedeta este pentru o saptamana in Romania pentru a isi promova colectia Mihaela Radulescu by Dana Budeanu.

Chiar daca are o perioada aglomerata, fosta prezentatoare tv si-a facut putin timp liber si pentru o cina in compania celor mai buni prieteni si, cel mai important, a partenerului sau, Dani Otil.

Mihaela a postat recent pe contul personal de Facebook o imagine in care apare alaturi de iubitul sau.

foto interior si prima pagina: Facebook

In timp ce Andreea Marin se lupta cu kilogramele in plus, rivala ei de-o viata, Mihaela Radulescu, se lauda cu un corp perfect.

La 44 de ani Mihaela este considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania. Cu un corp de milioane, fosta prezentatoare tv isi permite sa imbrace tinute de adolescenta: picioare bine lucrate, sani mari, talie de viespe – orice tinuta se aseaza bine pe silueta ei de top model.

Citește și:

Recent, vedeta a prezentat un eveniment monden in Capitala. Pentru o seara speciala, Raduleasca a imbracat o tinuta cu totul aparte: este vorba despre o rochie complet transparenta, lunga, cu trena si cu vedere la lenjeria intima.

Vedeta a pozat in culisele evenimentului alaturi de prietena si cea care i-a creat aceasta tinuta, Dana Budeanu. Imaginea a fost postata pe contul personal de Facebook si a reusit sa stranga mii de like-uri!

In timp ce multi o felicita pentru curajul de a imbraca o asemenea tinuta, altii sunt de parere ca exagereaza si arata mult prea mult:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.