Setari Cookie-uri

Incredibil: Cati bani face Bianca intr-o luna? Nici nu va puteti imagina!

Bianca, o adevarata comoara!

Nu aduce anul ce aduce ceasul! Bianca Dragusanu a pus mana pe cele mai grase contracte de imagine care au transformat-o intr-una dintre cele mai bine platite vedete de la noi. Lunar, ea va incasa in jur de 25.000 de euro, din patru joburi care s-au definitivat la sfarsitul acestui an.

A facut doar doi ani de facultate, insa au fost suficienti pentru a invata sa se vanda bine. Bianca Dragusanu (31 de ani) a inceput Facultatea de Stiinte Economice si Management prin 2001, dar a abandonat studiile dupa ce a ajuns la concluzia ca dimensiunile ei de manechin ii pot aduce bani frumosi, fara sa fie nevoita sa-si rupa coatele citind si invatand pentru examene.

foto interior si prima pagina: Facebook

Si-a facut debutul, prin 2007, ca manechin si a defilat pe sume infime, de 100 de euro, dar mai nou nu se da jos din pat pentru mai putin de 1.000 de euro. Acum, Bianca Dragusanu este propria ei patroana. Dupa ce s-a maritat cu Victor Slav (33 de ani), roscata a pus mana pe contracte care-i aduc in jur de 25.000 de euro lunar.

Citește și:

La inceputul acestei luni, Bianca a semnat cu televiziunea Antena Star (fosta Antena 2), unde va prezenta o emisiune in care le invata pe fetele obisnuite cum sa ajunga niste dive.

Noua slujba ii aduce o leafa de 16.000 de euro. Al doilea contract a fost definitivat saptamana trecuta, cu o clinica de chirurgie estetica, pe o perioada de trei ani.

Pentru ca a devenit un etalon de frumusete, medicul respectiv a apelat-o, iar pentru suma de 5.000 de euro pe luna roscata ii va face publicitate si va fi prezenta la toate evenimentele organizate de el.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.