Setari Cookie-uri

Foto de vis: Cum arata locul unde Kim si Kanye se vor casatori?

Kanye si Kim, nunta de vis!

Rapperul american Kanye West si vedeta TV Kim Kardashian isi doresc sa-si organizeze nunta la palatul Versailles din Franta, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Rapperul Kanye West a angajat deja cinci asistenti pentru a-l ajuta sa organizeze nunta cu logodnica sa, Kim Kardashian, artistul dorindu-si ca evenimentul sa fie unul dintre "cele mai mari din lume, mai mare ca nunta regala".

foto Versailles Shutterstock

"Kanye nu a fost niciodata casatorit si vrea o nunta mare", a declarat o sursa pentru Us Weekly. Sursa a adaugat ca West si Kardashian "nu lucreaza la organizarea nuntii in baza unui buget", asadar "doar cerul este limita lor".

Initial, s-a speculat ca perechea planuieste sa se casatoreasca in minunatul peisaj italian din Capri, dar, in momentul de fata, cuplul ar opta pentru romanticul Paris.

Citește și:

Kanye West a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Kim Kardashian, pe 21 octombrie - ziua in care starleta a implinit 33 de ani -, in fata unor prieteni apropiati si membri ai celor doua familii, prezenti pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a inchiriat pentru acel eveniment.

Kim Kardashian este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare - provenind din aparitiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii si a unei creme de bronzat - ridicându-se la peste 6 milioane de dolari.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.