Setari Cookie-uri

Video: Lavinia Parva, atac dur la adresa Andreei Marin! Cum o sfideaza pe Zana?

Lavinia Parva tace si le face.

Lavinia Parva, iubita lui Stefan Banica Jr, a lansat de curand un nou single. Piesa promovata este in limba romana si se numeste (culmea) Povesti cu Zane:

"Pentru mine anul care tocmai se incheie a fost unul al provocarilor si un an in care am invatat foarte mult! Mi-am dorit sa-mi surprind fanii din Romania care asteptau din partea mea o piesa in limba romana.

«Povesti cu zane» mi-a placut de la prima ascultare pentru ca este o piesa sincera in care se poate regasi orcine si pentru ca imi era dor sa cant in limba romana" a declarat Lavinia, informeaza Click.

Pana acum Lavinia Parva a refuzat sa faca orice comentariu referitor la relatia dintre Andreea Marin si Stefan Banica Jr. In timp ce Andreea (zana zanelor) sarea ca arsa ca nu este de acord cu relatia (chiar daca ea era implicata deja intr-o relatie cu turcul Tuncay Ozturk) si spunea ca nu stie daca Lavinia poate fi considerata un model pentru fiica sa deoarece nu stie ce a realizat aceasta pe plan profesional, Lavinia s-a purtat ca o adevarata doamna, limitandu-se la a spune doar:

Citește și:

„Dansa nu ma cunoaste, nu are de unde sa stie cum sunt. Eu am numai cuvinte frumoase la adresa ei. Eu nu am auzit ce a spus si nu vreau sa comentez.”

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.