Setari Cookie-uri

Cum poti trai acolo? Cum arata casa Oanei Zavoranu?

Oana Zavoranu, imaginea care iti da fiori.

Oana Zavoranu se lauda cu propria casa. Vedeta a postat pe contul personal de Facebook o fotografie realizata la intrarea in locuinta.

Asa cum era de asteptat, in imagine apare si Zavo, imbracata doar intr-un halat de baie. Poza pare facuta intr-un club sau intr-un labirint, nicidecum intr-o casa!

Asta este " the view" la intrarea in " my home,sweet home"...stiu,sunt " addicted" cu oglinzile care sunt ca un " tapet" in toata casaaaaaa meaaaa:))) ,si logic,eu in halatul meu de " inger" Victoria's Secret Pink si botosei tot de la ea:)))...adica una din modurile in care stau eu acasa cand ma rasfat si sunt ffff " dura":))))”– este mesajul care insoteste fotografia.

Va dati seama cum e sa mergi noaptea pe holul ala? Mai ceva ca intr-un film de groaza!

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Se pare ca bat clopotele de nunta: Oana Zavoranu este pregatita sa imbrace din nou rochia de mireasa… sau cel putin asa sustine ea. Acum sa vedem cine o cere de nevasta!

Vedeta a facut cateva declaratii cu privire la viata sa amoroasa. Chiar daca in presa s-a scris ca Oana s-a despartit de iubitul ei, Razvan, Zavo spune ca relatia lor este mai frumoasa ca niciodata si ca ea are planuri mari. Intrebata daca o vom vedea curand in rochie de mireasa, bruneta a declarat:

Daca ma cere, poate ma marit! NU stiu eu de-astea. Astea sunt chestii de oameni mari. Inca sunt intr-o relatie cu Razvan, Tomi este doar un amic. Lumea speculeaza degeaba.” – este declaratia Oanei, informeaza ZiarulRing.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.