Setari Cookie-uri

Andreea Marin, in culmea fericirii! Violeta, cadou impresionant pentru Tuncay!

Andreea are o fiica de nota 10.

Tuncay Ozturk se lauda cu relatia perfecta. Barbatul a reusit sa o cucereasca pe Violeta, fiica Andreei Marin.

Tuncay a postat recent pe contul de Facebook o fotografie cu desenul Violetei realizat special pentru el. “Te iubesc, Tuncay” – spune Violeta in desen. Acest cadou a fost suficient pentru logodnicul Andreei pentru a isi dea seama ca nu trebuie sa mai astepte in ceea ce priveste nunta.

Confesiuni despre dragoste. Aceasta este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care am primit-o. Am facut fotografia in urma cu cateva secunde. Cheia pentru o dragoste adevarata si pura… sau poarta catre dragoste.

Relatia pe care logodnica mea o accepta cu cea mai mare placere. Cred ca logodnica mea va fi un adevarat suporter pentru aceasta relatie. Cred ca aceasta nu este doar o declaratie despre dragoste, ci si un mesaj din partea Violetei ca este pregatita pentru urmatorul pas.” – scrie Tuncay Ozturk pe contul de Facebook.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

"E devreme sa ne gandim la nunta, dar nu o exclud. Fata mea nu ar fi pregatita, de aceea am hotarat sa amanam acest lucru o vreme. Pentru noi e important sa traim frumos, sanatos" - declara in urma cu o luna Andreea Marin.

Se pare ca fosta zana a surprizelor trebuie sa se razgandeasca, Tuncay are planuri mari.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.