Setari Cookie-uri

Veste soc despre Nicoleta Luciu!

La asta nu se astepta ABSOLUT nimeni!

Trebuie sa ma laud: gandul ca Nicoleta Luciu este iarasi insarcinata mi-a trecut razant prin cap in urma cu cateva zile, cand am observant pentru prima oara ca vedeta s-a cam ingrasat.

Si, pentru ca mintile marete gandesc la unison, astazi am constatat ca si colegii de la Cancan au avut o idee asemanatoare, ba chiar au gasit mai multe argumente pentru a sustine teoria conform careia Nicoleta Luciu este insarcinata cu GEMENI:

1. Nicoleta s-a ingrasat in zona abdomenului - pentru o slabanoaga obsedata de silueta, acest lucru ridica semne de indoiala. E adevarat, vedeta a anuntat ca isi doreste sa dea jos cateva kilograme, ceea ce nu ar fi posibil daca ar fi gravida (stim toti cat de mare se face Nicoleta cand este insarcinata). Pe de alta parte, inca nu le-a dat jos…

2. Nicoleta a inceput sa faca tot mai des declaratii prin presa - ba ca isi doreste o familie mai mare, ba ca ar vrea gemeni, ba ca viseaza ca pana de Craciun sa aiba o familie si mai numeroasa.

Citește și:

3. Cantareata a oferit un interviu pentru CANCAN.ro in care a marturisit ca isi doreste din tot sufletul sa devina mama de gemeni.

"Vreau sa fie multi copii la masa de Craciun, de Revelion, de Pasti. Abia astept sa creasca si sa ii vad. Am atatea prietene care au ramas insarcinate si sunt atat de frumoase gravide incat ai perioade cand ai din nou sentimentul asta ca iti doresti foarte mult sa devii mama. Acum trec prin perioada asta. Absolut toate sunt gravide in jurul meu si radiaza", ne-a spus aceasta.

4. Barfele venite de la prietenii din jurul vedetelor ne sustin teoria – se pare ca gemenii mult doriti de Nicoleta sunt deja pe drum.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.