Setari Cookie-uri

Foto: Oana Zavoranu, de nerecunoscut! Cum arata fata ei de aproape?

Oana Zavoranu, papusa Barbie bruneta!

Oana Zavoranu continua cu operatiile estetice. Vedeta are 40 de ani si niciun rid. Aceasta refuza sa imbatraneasca frumos, asa ca recurge la cea mai simpla metoda de a minti timpul: interventiile chirurgicale.

Vedeta a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie care, desi retusata, prezinta urme vizibile de bisturiu: buze extrem de mari (cred ca si Bianca le are mai mici), nas mic, aproape perfect si, cel mai probabil, lifting facial.

In imagine, Oana poarta un machiaj extrem de puternic: pentru machiajul ochilor, Zavo a optat pentru un smokey eyes cu nuante de mov si negru, iar in ceea ce priveste buzele, aceasta a ales o nuanta de peach.

Sa aveti o saptamana frumoasa,plina de dragoste si satisfactii pe toate planurile. poate ma ajutati pt ca maine mama mea face 65 ani si da o mega/petrecerea la la vila cu zeci de invitati dragi ei,pentru a ne simtii bine...NU STIU CE CADOU SA II IAU...va rog sa imi dati si mie sfaturi cam ce i-ar putea placea,avand in vedere ca are tot ce isi doreste:)))...ma bazez pe voi:))).” – este mesajul care insoteste imaginea.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.