Bianca incearca sa intre din nou in gratii fanilor. Vedeta a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care pupa un bebelus.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Tabloidele din Romania au vazut aceasta imagine ca un semn ca Bianca si Victor au planuri mari: oare roscata incearca sa ramana insarcinata?

Foto interior si prima pagina: Facebook

La sfarsitul lunii octombrie, Adrian Artene declara in premiera pentru La Maruta ca Bianca Dragusanu a suferit un chiuretaj.

"Nu este niciun dubiu asupra acestei informatii si a autenticitatii ei. Informatia este reala. A facut un avort sambata, in ziua de Sfantul Dumitru. Sarcina era de cinci saptamani, in evolutie. Intreruperea de sarcina a avut loc la cererea ei. Daca aceasta sarcina era dorita, exclude posibilitatea divortului. La momentul acesta, anul 2012, e greu sa ai o sarcina nedorita. Nu cred ca a decis singura. Sambata, Victor a insotit-o la clinica respectiva. Au fost acolo incepand cu ora 12 pana la ora 14", a spus Adrian Artene la Maruta.

Victor Slav a fost cel care a confirmat ca Bianca era insarcinata in trei saptamani, marturisind ca avortul a fost facut la recomandarea medicului, dupa operatia de la Budapesta. Se pare ca operatia suferita de Bianca a presupus o anestezie generala, iar sarcina era supusa unor riscuri. Prezentatorul tv a sustinut ca medicii au fost cei care le-au recomandat sa faca intrerupere de sarcina.

Prima imagine cu burtica Biancai Dragusanu. Vedeta este insarcinata in 6 luni
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: