Setari Cookie-uri

Nu te asteptai la asta: Ce a facut Jennifer Aniston fara ca nimeni sa stie?

Jennifer Aniston, decizia cu care i-a uimit pe toti.

Actrita Jennifer Aniston si logodnicul sau, actorul Justin Theroux, care urmau sa se casatoreasca anul acesta, au participat la sedinte de terapie de cuplu si au luat decizia de a petrece mai mult timp impreuna in 2014, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cuplul de actori a luat hotararea de a petrece mai mult timp impreuna in 2014, iar Justin Theroux intentioneaza sa se casatoreasca cu Jennifer Aniston anul viitor.

"Jen si Justin se iubesc, sunt pe deplin dedicati unul altuia. Sperau sa fie deja casatoriti, dar angajamentele din cariera le-au dat planurile peste cap anul acesta. Au fost o vreme la terapie de cuplu. Amandoi regreta ca nu au petrecut mai mult timp impreuna (...) si au decis ca anul viitor va fi diferit", a declarat o sursa pentru MailOnline.com.

Cuplul va petrece Craciunul separat - Jennifer Aniston se va afla in Los Angeles, alaturi de familie, la fel ca si Justin Theroux, pe coasta de est, dar, in 2014, vor petrece impreuna o vacanta romantica in Cabo San Lucas din Mexic.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Jennifer Aniston a afirmat, de asemenea, ca se va muta temporar la New York anul viitor, pentru a fi alaturi de logodnicul sau, care va juca in serialul TV "The Leftovers".

Cuplul, care s-a logodit in vara anului 2012, afirma ca intentioneaza sa organizeze o ceremonie restransa de nunta, ca o petrecere intre prieteni. Justin Theroux este decis sa se casatoreasca in 2014, dar nunta va fi "mai spontana si organica decat prevazusera anterior", conform aceleiasi surse.

Jennifer Aniston a spus la un moment dat ca nu se grabeste cu nunta, deoarece trebuia sa promoveze cel mai recent film al sau "Noi suntem familia Miller", lansat in timpul acestei veri.

"Deja ne simtim casatoriti. Suntem foarte fericiti si indragostiti", a afirmat actrita.

Citește și:

Jennifer Aniston, in varsta de 44 de ani, a fost casatorita cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divortat in 2005, dupa aparitia in presa hollywoodiana a unor informatii potrivit carora acesta a inselat-o cu o alta actrita celebra de la Hollywood, Angelina Jolie.
Justin Theroux, in varsta de 42 de ani, nu a fost niciodata casatorit.

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.