Setari Cookie-uri

Foto: Vedeta care a cumparat SASE brazi de Craciun!

Craciun cu fite.

Top-modelul german Heidi Klum a declarat intr-un interviu ca a cumparat cate un brad de Craciun pentru fiecare dintre cei patru copii ai ei si doi brazi pentru ea, conform site-ului contactmusic.com, informeaza Mediafax.

"Anul acesta, este prima oara cand copiii au propriul brad in camera lor. Sunt o multime de brazi, stiu. Ne faceau fotografii cand am plecat si se uitau la noi de parca ar fi vrut sa spuna: «O, Doamne, au cumparat toata padurea. Dar asta se intampla pentru ca am atatia copii!»", a declarat Heidi Klum pentru revista People.

Heidi Klum, care are o relatie cu bodyguardul ei, Martin Kirsten, a afirmat ca, anul acesta, a cumparat copiilor ei monocicluri de Craciun.

Aceasta a mai dezvaluit ce anume i-ar placea sa primeasca de Craciun: "Imi plac obiectele de arta si obiectele handmade si ador cand copiii mei le confectioneaza pentru mine. La etajul al doilea al casei, un perete intreg este plin cu creatiile lor."

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Heidi Klum, devenita celebra si pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", a obtinut in perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. Ea s-a situat vreme de mai multi ani pe primele cinci locuri in topul Forbes al celor mai bine platite manechine din lume. In 2012, editorii revistei nu au mai luat-o in considerare in realizarea topului, pentru ca au fost de parere ca Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri si o celebritate multimedia decat un model". Recent, Heidi Klum a devenit membra in juriul emisiunii-concurs "America's Got Talent", de pe postul NBC.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.