Setari Cookie-uri

Foto: A aflat ca este inselata de sot in ajunul Craciunului

Actrita de la Hollywood, inselata de sot in perioada sarbatorilor.

Actrita Tori Spelling, care este casatorita din 2006 cu actorul Dean McDermott, a fost inselata de sotul ei, pe 6 decembrie, cu o femeie in varsta de 28 de ani, Emily Goodhand, care a facut public acest lucru, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Emily Goodhand a declarat pentru UsWeekly ca l-a cunoscut pe actorul de origine canadiana Dean McDermott prin intermediul unui prieten, in timpul unei petreceri din Toronto, ce a avut loc la Pravda Vodka House, din capitala canadiana. Dean McDermott se afla in turneul de promovare a emisiunii culinare "Chopped Canada", pe care o prezinta la televiziunea Food Network Canada.

"El (McDermott, n.r.) a fost romantic si mi-a facut multe complimente. Imi tot spunea «Esti atat de frumoasa». Si mi-a mai spus ca el si Tori au o casnicie lipsita de sex. L-am crezut", a spus Emily Goodhand.

Citește și:

foto: Guliver/ Splash News

La un moment dat, in timpul petrecerii stropite din belsug cu alcool, cei doi ar fi facut schimb de numere de telefon, iar actorul ar fi strecurat in poseta tinerei cardul de acces in camera sa de hotel.

Putin mai tarziu, Emily Goodhand a parasit petrecerea sustinand ca se duce acasa, dar de fapt s-a dus la Fairmont Royal York Hotel, unde era cazat McDermott si cei doi au intretinut relatii sexuale.

Emily Goodhand sustine ca l-a mai vizitat o data pe sotul lui Tori Spelling in camera de hotel, a doua zi, pe 7 decembrie, dar cei doi nu au mai facut sex, ci doar au mancat impreuna. In aceeasi zi, intr-un alt context, Tori Spelling declara despre sotul ei: "Ne intalnim noaptea o data pe saptamana si ne manifestam afectiunea in public".

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.