Setari Cookie-uri

Andra Maruta, in culmea fericirii! Mesajul cu care i-a luat prin surprindere pe fani

Andra, mai fericita ca niciodata.

Andra Maruta a lasat Dubaiul (era o traditie in familia Maruta ca noaptea dintre ani sa fie petrecuta in Dubai) pe o vacanta in locurile sfinte. Cantareata a hotarat ca in acest an sa faca o exceptie si sa mearga cu intreaga familie in vacanta in… Ierusalim.

Artista este in compania sotului sau, Catalin, si a fiului David. Andra a postat recent o fotografie cu ea pe contul personal de Facebook, imagine realizata in Nazaret:

Astazi am ajuns in Nazaret, un loc pe care abia asteptam sa-l vad. De fiecare data, cand ma uitam la filmul despre viata lui Isus, imi spuneam ca intr-o buna zi voi ajunge acolo ! E incredibil de frumos, ma refer in primul rand la oamenii care ne-au emotionat si ne-au intampinat ireprosabil . E o calatorie cu totul aparte, cu mult peste asteptarile noastre.

Maine plecam catre Ierusalim, iar pe 2,3,4 ne vedem la Marea Moarta. Va tin la current. Doamne ajuta” – este mesajul care insoteste poza.

Citește și:

Andra si Catalin Maruta au fost invitati in aceasta calatorie de catre Bila Sasson, organizatoarea Festivalului From Romania with Love.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.