Setari Cookie-uri

James Blunt s-a logodit cu o membra a Familiei Regale. Cum arata viitoarea mireasa

James Blunt isi face loc in familia regala.

Cantaretul britanic James Blunt s-a logodit, in perioada Craciunului, cu Sofia Wellesley, nepoata ducelui de Wellington, prietenii cuplului afirmand ca nunta ar fi programata pentru vara anului viitor, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Prietenii cuplului au spus ca duminica seara au aflat ca cei doi s-au logodit in perioada vacantei de Craciun. "Toata lumea vorbeste despre asta. Noi ne asteptam la asta, dar este in continuare o veste minunata", a spus una dintre apropiatele cuplului.

Cei doi au inceput sa se intalneasca la inceputul anului trecut, dupa ce sora lui James, Daisy, le-a facut cunostinta.

Licentiata in drept la Universitatea din Edinburgh, unde a fost colega cu Pippa Middleton, Sofia este in prezent consultant juridic in Londra.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Citește și:

Anterior, Blunt a avut relatii cu alte frumuseti, precum fotomodelul Petra Nemcova.

Cu toate ca este o persoana foarte precauta in ceea ce priveste viata sa privata, Blunt declara anterior despre relatia sa: "Ceea ce pot spune este ca sunt foarte fericit in acest moment alaturi de Sofia". "Trebuie sa fii o persoana puternica pentru a fi capabil sa ai o relatie cu cineva care lucreaza in industria muzicala. Este greu cand esti cu cineva si esti implicat intr-o situatie doar pentru ca ai fost vazut stand langa cineva. Trebuie sa fii o persoana puternica pentru a te descurca cu asta si eu sunt foarte norocos sa o am alaturi de mine", a mai declarat acesta.

Prietenii cuplului prevad o nunta in vara anului viitor, la resedinta grandioasa a ducelui Wellington din Hampshire si se pare ca Elton John si David Furnish vor fi invitati la eveniment.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.