Setari Cookie-uri

Foto: Mesajul emotionant al lui Catalin Maruta, direct de la Bethlehem

Catalin, mesajul postat in urma cu putin timp.

Catalin Maruta si Andra l-au luat pe micutul David pentru o vacanta in locurile sfinte. Acestia au hotarat sa petreaca noaptea dintre ani in cel mai sfant loc de pe pamant: Bethlehem. Dupa Israel, au urmat Nazareth, Haifa, Mormantul Sfant si, in cele din urma, Bethlehem.

"Dupa doua ore jumatate de mers cu masina intre Haifa si Ierusalim, am ajuns intr-un loc pe care l-am mai vazut de 2 ori - Mormantul Sfant - un loc care are o energie unica, un loc in care simti cum timpul sta in loc . Aici uiti de probleme, de griji, de suparari, aici simti cum te incarci cu bucurie si liniste ! Simti ca esti fericit, pentru ca esti atat de aproape de EL ! Il simti atat de aproape pe Dumnezeu . Va doresc sa ajungeti in acest loc ! Va pup si revin cu poze." - a fost mesajul lui Catalin dupa ce a mers la Mormantul Sfant.

foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

Sotul Andrei pare ca se simte mai fericit si mai implinit ca niciodata, motiv pentru care a considerat ca este timpul sa dea un sfat tuturor fanilor sai:

"Lectia cea mai importanta despre viata: sa ai intotdeauna curajul sa visezi, chiar si atunci cand ti se pare imposibil !!!!" - scrie prezentatorul tv.

Dupa ce a vizitat si Bethlehem-ul, Catalin a vrut sa spuna ca s-a rugat nu doar pentru familia sa, ci si pentru prietenii care i-au fost aproape si pentru cei care il cunosc:

"Tocmai am fost in Bethlehem, locul Nasterii lui Iisus Hristos. Dincolo de incarcatura biblica, sunt sincer emotionat de faptul ca mi-am facut cruce intr-un loc legendar. M-am rugat pentru familia mea, pentru toti prietenii dragi, pentru toti cei care imi sunt alaturi, pentru voi"

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.