Setari Cookie-uri

Antonia si Velea, relatia anului 2013! Cele mai picante detalii

Sunt sau nu impreuna?

Relatia dintre Alex Velea si Antonia a starnit o multime de controverse de-a lungul anului 2013 si a ridicat numeroase semne de intrebare. Daca cei doi nu au fost niciodata dispusi sa vorbeasca despre asta, imaginile au facut-o in locul lor. Cu toate ca par a fi foarte apropiati si ca isi petrec mai tot timpul impreuna, Velea nu pare dispus sa renunte la sotia lui, Ana.

Sunt sau nu sunt impreuna?, asta este intrebarea care a marcat anul 2013 in ceea ce priveste relatia dintre Antonia si Alex Velea.

Primele semne ca cei doi ar forma un cuplu au aparut la inceputul lunii iunie a anului 2013, cand toti se aratau sceptici in aceasta privinta si credeau ca totul nu este decat o strategie de marketing.

foto interior si prima pagina: Facebook

5 iunie 2013 - au aparut primele imagini cu Antonia si Velea, care erau surprinsi din ce in ce mai apropiati. Cu toate ca gesturile acestora nu tradau vreo relatie intima, frecventa cu care cei doi erau surprinsi impreuna a atras atentia tuturor.

Citește și:

4 iulie 2013 - Au participat impreuna la un eveniment, unde s-au purtat ca si un cuplu. Apropierea dintre cei doi este vizibila, iar multimea din jurul lor nu parea sa-i intereseze.

Mai multe detalii + foto pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.