Setari Cookie-uri

Foto: E de nerecunoscut! Andreea Marin, schimbare RADICALA de look!

Andreea Marin, complet schimbata.

Andreea Marin, un adevarat cameleon. Vedeta a fost deghizata in Suleyman Magnificul. Aceasta a postat o fotografie pe contul personal de Facebook, in care se lauda cu aceasta transformare - nimeni nu a recunoscut-o.

"Sub masca lui Suleyman-subsemnata. Alaturi, frumoasa si talentata Andreea. Nu e din haremul meu, ci a realizat machiajul sub care am fost greu de banuit. Un gand bun, draga mea!" - este mesajul care insoteste fotografia.

Andreea Marin a inceput anul 2014 ca doamna Tuncay Ozturk. Cel care a facut marele anunt a fost chiar logodnicul sau - Tuncay a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care se mandreste cu faptul ca este SOTUL prezentatoarei tv:

"Dragi prieteni, am avut o relatie foarte buna cu Andreea pana acum. Mi-am dorit mereu ca aceasta relatie sa stea departe de ochii presei. Din acest motiv, nu am vorbit niciodata despre relatia noastra nicaieri. Am facut pasi seriosi in relatie in privat.

Citește și:


Suntem amandoi persoane mature. In fiecare pas facut am tinut cont de familiile noastre. Am anuntat logodna mea cu Andreea in urma cu putin timp, iar acum am onoarea de a va anunta despre casatoria noastra. Voi fi mereu mandru sa am o asemenea femeie puternica ca sotie langa mine. Multumesc pentru gandurile bune si la multi ani!", a scris sotul Andreei Marin pe contul sau de Facebook
."

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.