Setari Cookie-uri

Foto: Bianca si-a facut un tatuaj! Victor IL URASTE!

Tatuajul Biancai, dezvaluit.

Este la moda sa iti faci tatuaje... iar cum Bianca este intotdeauna in pas cu noutatile, iata ca vedeta isi afiseaza cu mandrie tatuajul pe care il are pe picior.

Doamna Slav a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie cu noua sa pereche de pantofi cu tinte marca Louboutin. Cu aceasta ocazie, roscata si-a aratat si tatuajul - este vorba despre o floare simpla, realizata in urma cu cativa ani.

Se pare ca acest tatuaj a fost realizat in perioada in care Bianca si Botezatu erau un cuplu (sau asa dadeau impresia). Designerul are si el aceeasi floare tatuata pe picior.

foto interior si prima pagina: Facebook

Victor Slav se numara printre vedetele care au inceput anul 2014 cu urari pe Facebook. Totusi, sotul Biancai Dragusanu a hotarat sa posteze un citat inspirational, dupa care se pare ca vrea sa se ghideze in acest an, informeaza Click.

Citește și:

Sa nu uiti niciodata cine esti, sa nu lasi oamenii sa te transforme in cine vor ei sa fii, nu uita ca esti un om minunat, ca ai in tine puteri nebanuite de a schimba lumea in bine si de a infrumuseta suflete!

Traieste frumos, cauta sa insemni ceva bun in viata oamenilor, retrage-te atunci cand simti ca nu mai apartii unui loc sau unui suflet si ia-o de la inceput, ori de cate ori va trebui…” – este mesajul lui Victor Slav.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.