Setari Cookie-uri

"Andreea Marin DIVORTEAZA in trei ani!" - Cine face aceasta declaratie penibila?

Andreea Marin, probleme in casnicie?

Andreea Marin se afla la al treilea mariaj… din dragoste. Prezentatoarea tv si turcul Tuncay Ozturk au anuntat la inceputul anului ca formeaza o familie. Cei doi au hotarat sa isi uneasca destinele inainte de sarbatori, dupa care au plecat in luna de miere in Qatar.

foto interior si prima pagina: Facebook

Carmen Harra, clarvazatoarea – clarvazatoarelor (cea care se mai plimba pe la emisiune ca sa se faca de ras) spune ca Andreea s-a casatorit din ambitie!

Andreea traieste dupa principiul «Carpe diem!» (Traieste clipa!). Isi da seama ca este o chestiune de moment cu aceasta relatie, dar a oficializat-o, intr-o clipa de confuzie, dintr-un soi de disperare sau din ambitie de moment. Traieste clipa si nu trebuie sa se gandeasca la divort. Noul ei mariaj va dura trei ani in cel mai fericit caz, este o relatie tranzitorie.

Citește și:

Ceva nu e in regula cu familia lui referitor la aceasta relatie. Familia lui nu apreciaza aceasta legatura, sunt niste probleme. Exista o explicatie pentru diferenta de varsta... El are o relatie deosebita cu mama lui si de aceea a atras in viata lui o femeie care ii aminteste de chipul mamei. Insa intre ei nu este o legatura karmica, nu s-au mai intalnit in vieti anterioare. Pe moment, Andreea e fericita si asta e tot ce conteaza. El ii aduce suportul emotional de care ea are acum nevoie.” – a declarat Carmen Harra, potrivit Ring.

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.