Setari Cookie-uri

Foto: Noul iubit al Madonnei are 26 de ani! Vezi aici cat de frumos este!

Madonna se lauda cu noua papusa masculina.

Cantareata Madonna are un nou iubit, Timor Steffens, un dansator care este cu 29 de ani mai tanar decat vedeta americana, potrivit presei internationale, citata de music-news.com, potrivit Mediafax.

Artista in varsta de 55 de ani s-a despartit la inceputul lunii decembrie 2013 de dansatorul Brahim Zaibat, dupa o relatie care a durat trei ani.

Foto: Facebook

Potrivit presei internationale, Madonna s-a afisat apoi in public cu noul ei iubit, dansatorul Timor Steffens, in varsta de 26 de ani, la petrecerea de Revelion organizata de un designer celebru in statiunea montana elvetiana Gstaad.

"Relatia dintre Madonna si Timor era destul de intensa", a declarat pentru Radar Online unul dintre invitatii prezenti la petrecere.

La fel ca Brahim Zaibat, in varsta de 25 de ani, Timor Steffens este dansator in trupa Madonnei si, potrivit aceluiasi site, lucreaza de mai multe luni cu Madonna la un nou proiect din universul dansului.

Citește și:

Relatia dintre cei doi a inceput la acea petrecere, la care au fost prezente multe nume importante din industria de divertisment, inclusiv cantaretul Elton John.

Madonna si-a petrecut sarbatorile de iarna in Elvetia, alaturi de cei patru copii ai ei - Lourdes, Rocco, Mercy James si David Banda.

Potrivit unei surse, Timor Steffens se intelege foarte bine cu copiii artistei americane si acesta a fost elementul care a atras-o pe Madonna si a determinat-o sa inceapa relatia cu tanarul dansator.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.