Setari Cookie-uri

Afla aici: Adevaratul motiv pentru care Bianca si Victor divorteaza (NU este Adrian Cristea)

Bianca Dragusanu dezvaluie adevarul din spatele despartirii.

Bianca Dragusanu spune ca este vinovata, insa sterge pe jos cu Victor Slav – roscata recunoaste ca a facut multe greseli in aceasta relatie, insa nici Victor nu a fost mai prejos:

Relatia mea cu Victor a fost compromisa de la inceput. La doua saptamani de la nunta, am avut discutii din cauza sms-urilor dintre Victor cu Anda Adam, care nu au fost discutate si dezbatute. Pe mine m-au afectat aceste mesaje si mi-au afectat si casnicia. Din mesaje reiesea ca le era foarte dor unuia de celalalt. Eu am fost foarte afectata de aceste mesaje. Din acel moment, relatia dintre noi a inceput sa se defecteze. Dupa cum vedeti, casatoria noastra a fost compromisa de la inceput.

foto interior si prima pagina: Facebook


Vreau sa fac curat in jurul meu. Nu vreau sa dau in sotul meu, dar nicio femeie nu pleaca de bine de acasa. Nu vreau sa-l jignesc, pentru ca este omul pe care l-am iubit. Din momentul in care ne-am casatorit, eu nu i-am mai gresit sotului meu. Victor si Anda Adam voiau sa fuga impreuna. Cand am aflat si cand am vazut acele mesaje, am avut o iesire nervoasa si din acel moment totul a fost distrus. Eu nu i-am controlat niciodata telefonul sotului meu, dar in acea zi am avut o presimtire si i-am luat telefonul.

Citește și:

Cand am vazut mesajele, din impuls, i-am cerut sa divortam. Am aratat ca sunt suparata si asta s-a vazut atunci cand am acceptat glumele facute de Morar si Buzdugan referitoare la Adi de fata cu Victor.

Relatia noastra s-a stricat la 2 saptamani de casatorie si de atunci au existat doar reprosuri si tensiuni. De atunci, am inceput sa ne separam treptat. Si inainte de Craciun au existat tensiuni, de care in mare parte ma fac vinovata. As putea spune ca am actionat uneori pentru ca am fost provocata. Consider ca Victor nu trebuia sa se comporte asa cu mine, consider ca a avut o atitudine gresita fata de mine atunci cand m-a anuntat prin intermediul televizorului ca divorteaza de mine. Nu ar fi trebuit sa apara la televizor si sa ma ingenuncheze la televizor. Am ramas surprinsa ca a avut aceasta atitudine, m-am simtit agresata si lovita. Dar, meritam asta pentru felul in care m-am purtat.Vreau sa ma intelegeti ca trec printr-o situatie grea, la care nu ma asteptam.

Citește și:


Nu vreau sa joc rolul de victima, dar nu ma pot lasa jignita si umilita. Nu Victor m-a umilit, ci eu singura m-am umilit prin atitudinea pe care am avut-o. Nicio femeie nu pleaca insa de bine. Nu vreau sa-si imagineze nimeni ca el statea in dormitor si eu mi-am aruncat hainele pe geam si am fugit din casa.

Cred ca avem nevoie sa discutam fata in fata despre aceste lucruri. Mi se pare lipsa de respect sa trebuiasca sa-i transmit prin intermediul televizorului ca vreau sa-l vad. Nu suport sa fiu supusa unor presiuni. Inainte de Revelion, stabilisem cu Victor sa divortam. Atunci, cred ca a fost a patra sau a cincea oara cand vorbeam despre divort.


Daca Victor vrea divortul, eu i-l acord. Cea mai frumoasa perioada pe care am trait-o cu Victor a fost in luna ianuarie a anului trecut. Alaturi de Victor, am trait cele mai frumoase si cele mai sincere sentimente. M-am casatorit crezand ca facand acest pas totul se va contura in favoarea noastra, am crezut ca toata aceasta neincredere si gelozie vor disparea. Ne-am casatorit pentru ca ne-am iubit. Am crezut ca facand acest pas pot construi lucruri si pot salva relatia. Atata timp cat intre noi au existat reprosuri si indoieli, nu a mai fost cazul.

Citește și:


Cu toate astea, pot spune ca ne-am chinuit unul pe celalalt, am incercat sa salvam aparentele si sa facem totul pentru casnicia noastra. Victor m-a cautat si dupa Revelion pentru ca intre noi exista sentimente puternice. Aceasta relatie nu se mai poate numi relatie din momentul in care 4 zile stai la distanta si 1 te vezi.


Sotul meu nu locuia cu mine, venea si pleca atunci cand avea el chef. Eu nu stiam unde este el atunci cand nu era cu mine. Cand il intrebam, imi spunea: «Afla». Au existat perioade cand eu il sunam si avea telefonul inchis, disparea si nu-mi raspundea. Relatia mea cu Victor este una toxica. Cea mai buna solutie pentru mine si Victor este divortul. Casatoria este o simpla foaie
", a declarat Bianca in cadrul emisiunii "Un show pacatos", informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.