Setari Cookie-uri

Foto: Andra Maruta si-a facut breton si s-a vopsit bruneta!

O noua schimbare de look pentru Andra.

Andra Maruta continua sa experimenteze cu look-ul sau. Vedeta adora sa isi schimbe nuanta de par, insa iata ca de data asta aceasta a mers putin mai departe si a fost de acord sa isi faca breton.

Cantareata a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie cu noul look. Imaginea este facuta cu telefonul mobil si a reusit sa stranga peste 18.000 de like-uri.

Va place cum ii sta?

Foto interior si prima pagina: Facebook

Catalin Maruta si Andra l-au luat pe micutul David pentru o vacanta in locurile sfinte. Acestia au hotarat sa petreaca noaptea dintre ani in cel mai sfant loc de pe pamant: Bethlehem. Dupa Israel, au urmat Nazareth, Haifa, Mormantul Sfant si, in cele din urma, Bethlehem.

"Dupa doua ore jumatate de mers cu masina intre Haifa si Ierusalim, am ajuns intr-un loc pe care l-am mai vazut de 2 ori - Mormantul Sfant - un loc care are o energie unica, un loc in care simti cum timpul sta in loc . Aici uiti de probleme, de griji, de suparari, aici simti cum te incarci cu bucurie si liniste ! Simti ca esti fericit, pentru ca esti atat de aproape de EL ! Il simti atat de aproape pe Dumnezeu . Va doresc sa ajungeti in acest loc ! Va pup si revin cu poze." - a fost mesajul lui Catalin dupa ce a mers la Mormantul Sfant.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.