Setari Cookie-uri

Foto: Cea mai trista imagine cu Antonia! Nu ai vazut-o niciodata asa

Antonia sufera tot mai mult.

Antonia a ajuns la capatul puterilor. Vedeta isi doreste cu disperare sa isi vada fiica, insa din cauza programului incarcat si a interdictiilor puse de Vincenzo, fostul sau sot, aceasta este fortata sa stea departe de micuta Maya.

Intr-o fotografie postata recent pe pagina sa de Facebook, Antonia pare mai trista ca niciodata. Complet nemachiata si cu cearcane, artista ne arata o alta fata – vulnerabila, slaba si disperata.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Antonia isi acuza propriul sot ca i-a sechestrat fetita. Vedeta a depus de curand actele pentru divort, in care precizeaza faptul ca Vincenzo Castellano a scos-o pe Maya din tara pentru o scurta vizita la bunici (parintii barbatului locuiesc in Italia), vacanta ce s-a transformat in refuzul de a mai adduce micuta in Romania, informeaza Cancan.

Incepand cu luna noiembrie a anului 2011, pe fondul neintelegerilor si opiniilor divergente in ceea ce priveste viata de familie, am hotarat de comun acord sa ne separam, intrucat relatiile de familie erau in mod iremediabil vatamate si nu mai exista nicio posibilitate de a ne continua casnicia.

Citește și:

Trebuie tinut cont atat de interesul copilului, care este fetita si este la varsta la care are nevoie cel mai mult de prezenta zilnica si afectiunea mamei, cat si de faptul ca ambii parinti avem o locuinta stabila pe teritoriul Romaniei.


Vincenzo a scos fetita din tara pentru o scurta vacanta la bunici, vacanta ce s-a transformat in refuzul de a o mai aduce inapoi langa mine asa cum imi propusese (in mod mincinos, cum s-a dovedit ulterior) pentru a obtine acordul meu in vederea calatoriei in Italia.


Ulterior, mi-a reprosat neimplicarea in cresterea fetitei, in conditiile in care a refuzat in mod constant, toate solicitarile mele de a o readuce in tara, mai mult chiar, lasandu-ma sa o vizitez in Italia, conditionat, numai in prezenta sa, a bunicii sau a sorei lui, neavand nici macar posibilitatea de a petrece timp cu fetita in alta parte decat la domiciliul bunicii paterne
”. – se mentioneaza in cererea de divort, potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.