Setari Cookie-uri

Foto: Mihaela Radulescu si Dani Otil, prima imagine din vacanta petrecuta impreuna

Dragoste si soare!

Iti poti dori mai mult de la viata cand simti ca esti in al noualea cer? Mihaela Radulescu a fugit din nou in vacanta (tot exotica, tot la plaja, tot la soare si caldura)… insa de data aceasta alaturi de nimeni altul decat Dani Otil. Fosta prezentatoare tv a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie cu ei la un restaurant de pe plaja!

Foto interior si prima pagina: Facebook

Recent, Mihaela a marturisit ca exista un motiv pentru care nu mai posteaza atat de des pe Facebook, motiv pe care urmeaza sa il dezvaluie sambata:

Lipsesc motivat. Vin sambata cu scutirea. Hakuna matata.” – este mesajul vedetei.

Mihaela Radulescu, in varsta de 44 de ani, a oferit fanilor sai un sfat pentru noul an. Aceasta spune ca cel mai bine este atunci cand gandesti pozitiv, cand nu lasi micile probleme sa ne stea in cale si, cel mai important, cand stii sa fii puternic:

Citește și:

Iata o ecuatie care mi-a convenit mereu in viata:))))

Starea de bine nu se lipeste de oamenii incruntati, carcotasi, stiti voi, aia de n-ai cum sa le faci sau fii pe plac.... Starea de bine, aceea in care chiar poti sa-ti savurezi viata, apare doar atunci cand incepi sa zambesti si reusesti sa vezi partea buna din orice rau....

Fiti buni si senini, doar asa puteti face lumina in viata voastra.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.